Cornuri pufoase cu unt si branza
Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri 27 Feb 2015 | 11394 vizualizari
Azi , pentru ca am avut timp si am ramas acasa ne-am apucat de treaba. Am framantat aluatul , l-am lasat la dospit , l-am umplut si am copt niste cornuri care se topesc in gura. In cele din urma am curatat bucataria care arata ca si cum ar fi fost razboi cu faina, dar cam asta se intampla cand e si Oana cu mine in bucatarie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 27.02.2015, 16:59
Bune la gust, uşor de păstrat şi transportat (pentru pacheţel).
la 27.02.2015, 17:00
Ce cornuri bune ne-ai adus Anca!! Si ce frumoasa prezentare!!
la 27.02.2015, 17:08
Grozave pufoșenii!
la 27.02.2015, 17:08
ce super sunt
la 27.02.2015, 17:09
foarte bune
la 27.02.2015, 18:10
ce-mi plac...
la 27.02.2015, 19:01
Ce bun
la 27.02.2015, 19:22
Foarte faine cornurile tale
la 27.02.2015, 19:32
Bune si frumoase!
la 27.02.2015, 19:50
bune bune
la 27.02.2015, 19:57
Bune pufoseniile astea...
la 27.02.2015, 20:20
Delicios arata!
la 27.02.2015, 20:38
Cat de frumoase!
COMENTEAZA