Cornuri sărate,cu brânză

Postat de diaconta in Piine
22 Feb 2015 | 4859 vizualizari

Nişte minunăţii pufoase pe care le-am văzut la prietena mea Luminiţa (Meryem Sunar),prietenă care are mâini de aur când vine vorba despre aluaturi. Recunosc că eu nu am cine stie ce pricepere la aluaturi. Mi-au plăcut foarte mult aceste cornuri,dar cred că dacă aş fi folosit drojdie proaspătă în loc de cea uscată,rezultatul ar fi fost mult mai bun. Nu mi-a plăcut cum a dospit aluatul. Fiind cornuri sărate,am folosit brânză telemea,brânză care se pune în aluat,nu ca şi umplutură. Aceste cornuri,au si un mod foarte aparte de rulare,o să vedeţi şi în poze. Nu vă mai ţin de vorbă,mai bine vă spun cum le-am făcut.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 22.02.2015, 17:58
Dya
la 22.02.2015, 17:59
Cleme,ziceam sa diversific ))) de parca aluaturile ar fi mai bune
la 22.02.2015, 18:00
Multumesc fetelor
si tie Motanel
la 22.02.2015, 19:57
la 22.02.2015, 20:19
la 22.02.2015, 20:55
Ce rumenioare sunt
la 07.02.2017, 19:33
la 17.03.2023, 08:10
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking