Cornuri sărate,cu brânză

Postat de diaconta in Piine
22 Feb 2015 | 4875 vizualizari

Nişte minunăţii pufoase pe care le-am văzut la prietena mea Luminiţa (Meryem Sunar),prietenă care are mâini de aur când vine vorba despre aluaturi. Recunosc că eu nu am cine stie ce pricepere la aluaturi. Mi-au plăcut foarte mult aceste cornuri,dar cred că dacă aş fi folosit drojdie proaspătă în loc de cea uscată,rezultatul ar fi fost mult mai bun. Nu mi-a plăcut cum a dospit aluatul. Fiind cornuri sărate,am folosit brânză telemea,brânză care se pune în aluat,nu ca şi umplutură. Aceste cornuri,au si un mod foarte aparte de rulare,o să vedeţi şi în poze. Nu vă mai ţin de vorbă,mai bine vă spun cum le-am făcut.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 22.02.2015, 10:53
Minunate pentru micul dejun!
la 22.02.2015, 10:57
Arata foarte bine!
la 22.02.2015, 10:58
bune bune
la 22.02.2015, 11:02
Ce bune
la 22.02.2015, 11:04
Minunate!
la 22.02.2015, 11:04
Aluatul este amestecat cu branza?? Eu asa inteleg...si ce fain le-ai impachetat!!
la 22.02.2015, 11:11
Simona,da,branza se pune in aluat,adica se framanta in aluat.
Meryem le-a impachetat mult mai frumos,o sa pun un link de la ea.
Eu nu am asa indemanare.
la 22.02.2015, 11:20
Simona,nu am stiut sa le pun altfel ))))
Cred ca ea le-a intins cu ulei nu cu faina
la 22.02.2015, 11:35
am inteles...ea a pus din aproape in aproape poze. Mi s-a parut mai greu dar daca intelegi cum se face si dupa cateva incercari cred ca merge E faina reteta Dia si le voi incerca si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking