Ingrediente
- 1 kg costite afumate;
- 1 pahar cu vin alb;
- 3-4 pahare de apa;
- 1-2 pahare cu ulei;
- 4 cartofi;
- 1 morcov;
- Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
- 100 g cascaval ras.
Mod de preparare
Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).
Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.
Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin.
Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).
Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.
Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.
Portii: 4
Timp: cam 50min
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|