Ingrediente
- 1 kg de carne de porc cu grasime
- 1 pereche de carnati de casa afumati
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.Nu am pus nici un strop de ulei ptr ca se topeste grasimea de pe carne si lasa unsoare.
Cand s-a topit grasimea de pe carne si s-a rumenit carnatiul se adauga apa cat sa acoperim carnea si lasam la foc potrivit sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga usturoiul pisat sau taiat feliute,se sareaza si se pipereaza.Lasam sa scada apa in asa fel icat sa ramana putin zaft.Servim alaturi de mamaliga.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana porcului" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|