Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

Postat de mihaelar63 in Retete Delikat
6 Aug 2018 | 2612 vizualizari
Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare placere. Este o noua provocare sa descopar gusturi noi la preparate ce le cunosc. Curiozitatea ma impinge sa folosesc gustoasele condimente care sunt bine venite in bucataria si pe masa noastra.  Costitele sunt in topul preferintelor, asa ca nu puteam sa nu testez noile condimente naturale de la Delikat si in aceasta combinatie.

Ingrediente

  • 1 kg costita porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 linguri condimente pentru porc Delikat
  • 1 lingura ierburi de gradina Delikat
  • 1/2 lingurita boia iute de ardei Delikat
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri Ketchup
  • sare de Himalaya

Mod de preparare

  1. Costitele se portioneaza si se spala.
  2. Costitele se maseaza cu condimentele naturale pentru porc, sare si se introduc intr-o punga cu inchidere. Turnati in punga vinul rosu si dati punga la rece minimum 2 ore.
  3. Cartofii se pun la fiert in apa sarata si se fierb pe jumatate.
  4. Scurgeti apa de pe cartofi.
  5. Se pune intr-o tava costita marinata, inclusiv vinul in care a fost marinata, alaturi de cartofi.
  6. Dati tava la cuptor la 180 grade C, timp de o ora.
  7. Din cand in cand se intoarce costita de pe o parte pe alta.
  8. Completati cu putina apa daca este nevoie.
  9. Amestecati mustarul cu ketchup si boia iute de ardei de la Delikat.
  10. Cu acest mix ungeti bucatile de costita.
  11. Se lasa preparatul pentru rumenire inca 10 minute, preferabil optand pentru grill.
  12. Presarati cartofii cu ierburi de gradina naturale de la Delikat.
  13. Gustati si sarat/condimentati daca mai este nevoie.
  14. La servire cartofii se feliaza.

                    Sa aveti pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Muschiuletul de pui se spala si se taie bucatele. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Muschiuletul de pui, ceapa si o lingura cu varf de amestec de   ierburi si boia de la...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2018, 02:20
bune bune
la 07.08.2018, 05:17
Ahhhh , ce rumene și faine le-ai făcut !
la 07.08.2018, 06:33
ce-mi plac!!
la 07.08.2018, 07:11
Ce bunatati ai facut, din nou, Mihaela...!
la 07.08.2018, 09:46

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking