Cosulet de ceapa cu salata boeuf

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2010 | 8948 vizualizari
Cosulet de ceapa cu salata boeuf

Ingrediente

  • Pentru salata:
  • 1/2 piept de pui
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 castraveti murati
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare si piper
  • Pentru 1 cosulet:
  • 1 felie groasa de paine
  • cateva sticksuri
  • frunze de ceapa verde

Mod de preparare

Salata:

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.

Cosulet:

Felia de paine se decupaza cu o forma rotunda, apoi din loc in loc se infing cateva sticks-uri. Trecem firele de ceapa, printre sticks-uri, alternand de fiecare ordinea in care incepem sa le punem. Continuam pana ajungem la inaltimea dorita a cosului.

Cu grisine cred ca ar merge mai bine, sunt mai groase si mai stabile.Iar firele de ceapa sa fie cat mai lungi posibil, sa fie cat mai putine capete de ascuns. :)

Idee preluata de la Lena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet de ceapa cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Postat de vio_dreams

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline asezam rosiile (ale mele au fost de la congelator). Batem ouale cu sarea si piperul.Adaugam faina treptat, pana se omogenizeaza.Adaugam laptele...

Citeste continuarea

Clatite umplute cu ficatei

Postat de cristeena20

Clatite umplute cu ficatei

Preparam clatitele: intr-un bol batem ouale sia daugam faina si laptele , amestecand continuu cu un tel, avand grija sa nu se faca cocoloase. Punem putina sare.. Coacem clatitele in tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2010, 11:49
Wow excelenta prezentare , nu am mai vazut asa cosulet
la 06.04.2010, 11:53
Multumesc Silvia. asta e cumva neterminat dar n-am mai avut timp sa-l finisez la mare arta.
la 06.04.2010, 11:59
super tare, nici eu nu am vazut asa cosulet, felicitari
la 06.04.2010, 11:59
la 06.04.2010, 12:00
uau ce tare e!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking