Cosulet festiv

Postat de claudiaO in Dulciuri
16 Oct 2016 | 2260 vizualizari
Cosulet festiv

Cand nu si timp sa alergi dupa cadouri si aniversarea cuiva drag bate la usa , te canalizezi, aduni cele necesare si crezi ceva special.

Ingrediente

  • 100 g ciocolata neagra cuvertura
  • 1 farfurie semi intinsa
  • Folie de aluminium
  • 1 punga/ pos cu varf rotund
  • Putina rabdare

Mod de preparare

Rupem ciocolata in bucati mici si o punem intr-o punga de plastic, in colt. O dam cateva ture la microunde, pana se topeste bine. Intoarcem farfuria, aplicam o bucata de folie de aluminiu  astfel incat sa nu prinda prea multe pliuri. Luam punga cu ciocolata topita si incepem sa crosetam farfuria pana terminal ciocolata. Punem farfuria in congelator pentru cateva minute ca sa se intareasca. Dupa ce s-a intarit bine, indepartam farfuria si apoi scoatem cu grija folia de aluminiu. Ambalam dupa preferinta si oferim cadoul.

Eu am pus in cosulet prajiturele Brownies Cappuccino, pe care am scris cu frisca LA multi ani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet festiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Postat de Pungasa_Rogue

Desert fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas. Se adauga untul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si plicul cu lamaia Finesse. Se framanta un aluat nelipicios si se mai adauga faina daca este...

Citeste continuarea

Fursecuri marmorate de ciocolata

Postat de Nadyne

Fursecuri marmorate de ciocolata

 Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2016, 20:14
Ce frumos!
la 16.10.2016, 20:25
Frumos cosulet
la 16.10.2016, 20:48
Fain cosuletul tau!
la 16.10.2016, 21:33
Oooo ce frumos de cand vreau si eu sa fac
la 16.10.2016, 21:34
Super cosuletul tau!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking