Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2014 | 4869 vizualizari
Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte

Sunt perfecte pentru mic dejun, ca pachetel pentru scoala sau de luat la munca:D

Ingrediente

  • 4 felii de paine (daca aveti toast este si mai bine)
  • unt pentru uns formele de briose
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • cas dat pe razatoarea mare
  • 4 cuburi Miez de lapte
  • sare
  • piper
  • un sucitor pentru aplatizarea feliilor de paine

Mod de preparare

Aplatizam feliile de paine cu ajutorul sucitorului.

Le dam coaja jos si o lasam deoparte.  

Ungem 4 forme de briose cu unt si punem in fiecare forma cate o felie de paine.

Intr-un bol amestecam oul cu laptele, casul ras, cateva bucatele din coaja ramasa si sare si piper dupa gust.

Umplem cosuletele de paine cu compozitia de ou iar deasupra punem cate o bucatica de branza Miez de lapte.

Dam tava la cuptor la foc mediu pentru aprox 15 minute pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill

Postat de merisor67

Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill

Punem apa într-un vas, pe foc, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm sarea și amestecăm până aceasta se diluează. Adăugăm și 2 linguri de mălai și așteptăm...

Citeste continuarea

Rulada cu telemea si cascavea

Postat de mirela0911

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa sa creasca. Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2014, 11:25
yummyyy
la 19.01.2014, 11:26
imi place!!
la 19.01.2014, 11:26
ce rapida esti )
la 19.01.2014, 11:26
nadea
la 19.01.2014, 11:35

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking