Cosulete cu budinca

Postat de antici_gabytza in Prajituri
29 Ian 2013 | 2939 vizualizari
Cosulete cu budinca

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 3 linguri untura
  • 3 linguri zahar
  • praf de sare
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • apa
  • budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • Decor
  • capsuni din dulceata

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt dupa care adaugam untura. Adaugam zaharul, sarea, esenta si plicul de zahar vanilat. Amestecam si treptat adaugam apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la frigider jumatate de ora.

Intre timp pregatim budinca conform instuctiunilor de pe plic.

Intindem coca si taiem cercuri ca de briose si le asezam in tava de briose. Intepam cu furculita sau cu ceva cu varf. Dam la cuptor pana vedem ca incepe sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam budinca iar deasupra punem capsuni dn dulceata (eu am facut dulceata cu capsuni intregi dar fiecare poate orna cu ce dori)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu budinca de vanilie si mere

Postat de merisor67

Cosulete cu budinca de vanilie si mere

Pentru aluat am frecat untul cu zaharul, am adaugat uleiul si oul intreg, apoi iaurtul in care am dizolvat bicarbonatul. Am omogenizat bine, am adaugat sarea si esenta apoi faina. Am framantat...

Citeste continuarea

Cosulete de toamna cu struguri si zmeura

Postat de alinutza1983

Cosulete de toamna cu struguri si zmeura

untul se topeste la microunde cu cateva ore inainte, apoi se lasa la racit in momentul in care este suficient de rece, se toarna peste albusurile batute spuma cu zahar; la final se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2013, 14:18
scz k am pus asa aiurea reteta da mi sa blocat netul
la 29.01.2013, 14:27
Ce faine sunt!
la 29.01.2013, 14:38
ms merisor dar greu q netu asta
la 29.01.2013, 14:54
la 29.01.2013, 15:10

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking