Cosulete cu carne pentru picnic

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2018 | 2992 vizualizari
Cosulete cu carne pentru picnic

Picnicul Bucatarasilor ....musai si ceva carnita......mai ales ca mi-a promis Bucatars dragalas niste legume bio extra...cu samburi.....:D

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 4 foi aluat fraged Bella ,400 g foaia
  • 4 legaturi de ceapa verde, am folosit doar frunzele
  • 4 ardei capia
  • 3 cartofi mari
  • 350 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 1 plic de la Delikat cu ierburi si boia
  • 1/2 plic de la Delikat cu boia dulce
  • 6 oua
  • sare

Mod de preparare

Am lasat la dezghetat aluatul. Apoi m-am apucat sa fac umplutura. Am curatat cartofii si i-am dat pe razatoarea mare. Am pus tigaia wok pe foc, am lasat-o sa se incinga, apoi am pus cca 30 ml ulei, am adaugat carnea tocata si am lasat sa se caleasca cca 15 min, apoi am adaugat cartoful ras si stors, am presarat sare si am lasat sa se caleasca inca 15 min , Am rasturant continutul din tigaie intr-un castron incapator. Am spalat togaia wok si am pus-o din nou pe foc cu cca 20 ml ulei,am taiat frunzele de ceapa marunt si ardeiul cubulete si le-am pus la calit in tigaie, pana ce ardeiul s-a inmuiat, cand a fost gata am rasturnat tigaia in castronul cu carne. Separat am pus ouale, plicul de ierburi cu boia si boiaua dulce si am batut bine. Cascavalul l-am taiat cubulete marunte. Am lasat sa se raceasca compozitia din castron apoi am adaugat ouale batute, mararul tocat si cascavalul, am potrivit de sare si am omogenizat bine compozitia. Am intins aluatul foitaj si am decupat cu un cuter rotunduri cat formele de silicon in care am asezat baza de aluat foitaj si apoi le-am umplut cu compozitia de mai sus. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, sunt gata cand aluatul se infoaie si se rumenesc deasupra.Am repetat operatiunea pana am terminat umplutura . Sunt bune atat calde cat si reci. Sper sa va placa picnicosilor.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne pentru picnic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci prajite (Multicooker)

Postat de Dya

Ciuperci prajite  (Multicooker)

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita). Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust. Se rumenesc...

Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de sufletista

Placinta cu branza

Intr-un bol se cerne faina, adaugam sarea si amestecam dupa care facem o gaura in mijloc adaugam oul batut cu furculita, drojdia dizolvata cu putin lapte, uleiul si incepem sa framantam adaugand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2018, 09:27
Bune bune
la 09.06.2018, 09:33
Ce bune!
la 09.06.2018, 09:35
la 09.06.2018, 09:50
Bune!
la 09.06.2018, 09:53
o bunatate

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking