Cosulete cu cirese și crema de branza

Postat de panacris in Dulciuri
4 Iul 2016 | 2548 vizualizari
Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai puțin plăcute, darrr mi-am revenit ;) Panacris sau dacă vreți Duracell și-a schimbat acumulatoriii ;) Spor și poftă bună;) P.S. Am fost ”apostrofată” de Zmeișorii că nu prea :D, le-am mai făcut mâncare de vreo săptămână, așa că m-am pus la treabăăă ;) 

Ingrediente

  • Aluat de foietaj cca. 500 g,
  • Cireșe cca. 300 g,
  • Brânză de vaci dulce cca. 300 g,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Zahăr brun 50 g,
  • Condimente Kotany pentru prăjituri și deserturi (scorțișoară, nucșoară, cuișoare …)

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se întinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri, apoi se așează în forme de brioșe. Se păstrează cca. 6 dreptunghiuri pentru a se putea obține tortițele coșulețelor.

Brânza de vaci se amestecă energic cu cele două ouă, zahărul brun, până ce se omogenizează.

Crema de brânză se așează în cuburile formate din foietaj.

Cireșele se dezosează și se așează peste crema de brânză.

Cuiburile se acoperă cu tortițe, se ung cu gălbenuș de ou, se presară puțin zahăr brun și se asezonează cu condimente pentru prăjituri de la Kotany.

Coșulețele se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la 200 grade. Simplu aromat și gustos.

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu cirese și crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Koulourakia tou Pasxa (biscoturi ptr Paste)

Postat de doralinda72

Koulourakia tou Pasxa (biscoturi ptr Paste)

Bateti untul cu zaharul(untul sa fie putin moale, lasat ceva timp la temperatura camerei) cu ajutorul unui mixer si adaugati pe rand ouale, galbenusurile continuand sa mixati. Dizolvati...

Citeste continuarea

Tarta cu gutui

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu gutui

Umplutura: Gutuile curatate de coaja si seminte se dau pe razatoarea mare a robotului de bucatarie. Se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul si se calesc pana cand scade toata zeama lasata,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2016, 20:08
Vreau si eu vreo doua, sa merg la piata...
la 04.07.2016, 20:16
delicioase!
la 04.07.2016, 20:20
ce bunatati
la 04.07.2016, 20:27
Pot să fiu puțin cârcoatșă?Cireșele au oase-”dezosează”.?Se scot sâmburii,măi Crisule drag!) Bune și frumoase ți-au ieșit!
la 04.07.2016, 20:29
Iote pe Buni carcoteasa mi-a luat locul....

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking