Ingrediente
- aluat congelat
- branza proaspata de vaca
- unt
- smantana
- ardei gras rosu
- masline
- sunca presata
Mod de preparare
Am intins aluatul decongelat pe o planseta.Cu ajutorul unui pahar am taiat discuri, pe care le-am asezat in forme de briose, apasandu-le putin pe margini.Le-am asezat in tava de briose si le-am introdus in cuptorul incins pana s-au rumenit usor.
In timpul coacerii foietajul a crescut.Am decupat partea superioara a fiecarei bucati,exact acolo unde se imprimase forma de briosa,am scos mijlocul, am pus crema de branza si partea superioara decupata peste crema.
Crema se face prin mixarea branzei cu untul si smantana,apoi se adauga ardeiul,sunca si maslinele taiate.
Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot adapta in functie de cate cosulete doriti sa faceti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|