Cosulete cu pancetta si branza cheddar

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2015 | 3560 vizualizari
Cosulete cu pancetta si branza cheddar

Un mic dejun sau o gustare rapida si delicioasa! 

Ingrediente

    • aluat foietaj - 6 patrate (10x10 cm)
    • oua – 2 buc.
    • Pancetta – 12 felii subtiri
    • branza cheddar – 6 felii
    • marar tocat – 1 lingura
    • oregano uscat – ½ lingurita
    • boia dulce – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
    • ulei si faina pentru tapetat tava

Mod de preparare

  • Tapetati o tava de briose cu ulei si faina (tava de silicon pentu 6 bucati)

  • Puneti in fiecare forma cate un patrat din aluatul foietaj

  • Amestecati ouale batute cu pancetta si branza cheddar taiate cubulete, adaugati mararul tocat si condimentele si umpleti cosuletele de foietaj

  • Coaceti la 200 grade pentru 20 de minute

  • Scoateti tava din cuptor si lasati putin la racit, apoi scoateti cu grija cosuletele pe un plato

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu pancetta si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ciuperci si nuci

Postat de gurita_ta2005

Tarta cu ciuperci si nuci

Se prepara aluatul: Se amesteca faina cu oul si untul taiat cuburi.Se framanta pana se obtine o compozitie moale,ca de miez de paine.Se pune intr-o folie alimentara si se lasa 30 minute la...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.  Carnea se taie in bucatele si se da prin robot...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 12.08.2015, 17:02
Fără cuvinte!!!
la 12.08.2015, 17:16
ce super arata
la 12.08.2015, 17:19
Bune,bune!
la 12.08.2015, 17:43
la 12.08.2015, 17:52
Cat de elegante,dar cat de bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking