Cosulete cu salata boeuf

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2010 | 11400 vizualizari
Cosulete cu salata boeuf

Ingrediente

  • Pt Cosulete:
  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus
  • 3 linguri apa
  • sare
  • pt salata boeuf:
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 borcan de gogosari in otet
  • 1 borcan de castraveti in otet
  • mazare congelata
  • 5 oua
  • o bucata de carne de porc
  • maioneza facuta in casa
  • sare

Mod de preparare

Pregatim cosuletele

Amestecam faina cu sarea, se adauga untul rece taiat cubulete, galbenusul si apa si se framanta bine. Se lasa sa stea la temperatura camerei o ora, dupa care se intinde o foaie, se decupeaza si se intinde in formele unse si tapetate cu faina. Se inteapa la baza cu furculita, se lasa formele in frigider pentru 15 minute, apoi se coc aprox 15-20 de minute.

Pregatim salata:

Se pun la fiert cartofii impreuna cu mazarea, morcovii si carnea. Separat punem ouale la fiert. Cand au fiert toate se taie cubulete mici. Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs. Ingredientele tocate se amesteca apoi cu maioneza.

In cosuletele formate punem salata beouf. Aceste cosulete inlocuiesc painea si au un efect deosebit ( imi pare rau ca nu am facut poze cum trebuie insa le-am facut pt botezul nepotelului meu si numai de poze n-am mai avut timp :( )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete umplute cu salata de boeuf

Postat de medioto59

Cosulete umplute cu salata de boeuf

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2010, 12:13
Mmmm...cat de bine arata...merita toate emoticoanele de pe site
la 02.12.2010, 12:17
multumesc mult ruxy, imi pare rau ca nu am pozele bune, insa daca o sa faceti reteta o sa va placa.
la 02.12.2010, 12:21
foarte buna
la 02.12.2010, 12:29
la 02.12.2010, 12:30
motan, ela multumesc

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking