Ingrediente
- 250 gr fasole rosie fiarta
- 1 grefa roz
- 1 fruct de avocado
- 1 ardei capia
- 2 lingurite seminte de susan negru
- sare
- piper
- 1 lingura melasa de rodie
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lipii
Mod de preparare
Se taie lipiile in patru, se ung cu ulei de masline si se coc in forma de briose 5-10 minute, astfel capata forma unor cosulete.
Intr-un bol, amestecam fasolea fiarta cu ardeiul maruntit, avocado taiat cubulete mici si bucatele de grefa roz.
Intr-un borcan, amestecam uleiul de masline ramas cu melasa de rodie, zeama de lamaie sare si piper. Agitam borcanul pana obtinem un sos.
Turnam sosul obtinut peste amestecul de fasole.
Intr-o tigaie non aderenta, prajim usor semintele de susan.
Amestecam salata cu semintele de susan si montam in cosuletele obtinute din lipiile coapte.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu salata de fasole cu avocado si grefa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|