Cosulete cu salata de fasole cu avocado si grefa

Postat de BurceaVasilica in Salate
19 Feb 2017 | 2542 vizualizari
Cosulete cu salata de fasole cu avocado si grefa

Dragostea e o salata care are nevoie de urmatoarele ingrediente:  

Ingrediente

  • 250 gr fasole rosie fiarta
  • 1 grefa roz
  • 1 fruct de avocado
  • 1 ardei capia
  • 2 lingurite seminte de susan negru
  • sare
  • piper
  • 1 lingura melasa de rodie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 lipii

Mod de preparare

Se taie lipiile in patru, se ung cu ulei de masline si se coc in forma de briose 5-10 minute, astfel capata forma unor cosulete.

Intr-un bol, amestecam fasolea fiarta cu ardeiul maruntit, avocado taiat cubulete mici si bucatele de grefa roz.

Intr-un borcan, amestecam uleiul de masline ramas cu melasa de rodie, zeama de lamaie sare si piper. Agitam borcanul pana obtinem un sos.

Turnam sosul obtinut peste amestecul de fasole.

Intr-o tigaie non aderenta, prajim usor semintele de susan.

Amestecam salata cu semintele de susan si montam in cosuletele obtinute din lipiile coapte.

 Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu salata de fasole cu avocado si grefa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata calda cu varza de Bruxelles

Postat de andaoana

Salata calda cu varza de Bruxelles

Varza se curata de primele frunzulite si se taie cotorul. Se taie fiecare varza in 4. Baconul il feliem, sa nu fie foarte mic taiat dar nici mare. Grosimea unei felii sa fie cam de 1 cm latime....

Citeste continuarea

Salata boeuf

Postat de Oana

Salata boeuf

Cel mai bine este sa fierbi legumele si carnea cu cateva ore inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine. Curata apoi cartofii de coaja si taie-i cubulete. Taie apoi radacinoasele fierte tot in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2017, 10:30
la 27.02.2017, 21:15
la 27.02.2017, 21:29

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking