Ingrediente
- 1 brocoli
- ciuperci champinion 1 kg mai mari
- maioneza de post(eu fac din faina cu apa,mustar si suc de lamaie)
- sare
- ardei rosu
- ulei de masline
- 2 fire ceapa verde
Mod de preparare
Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase se pot face un pilaf sau o tocanita)
Brocoli se fierbe(eu le fierb pe aburi) apoi se toaca si se amesteca cu maioneza de post si ceapa tocama marunt si putina sare
Se umplu ciupercile cu cate 2 lingurite de compozitie de brocoli sa fie cu burtica pline bine ,apoi se decoreaza
Se servesc ca aperitiv
Daca ti-a placut reteta noastra "cosulete de champinion umplute cu brocoli-post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|