cosulete de champinion umplute cu brocoli-post

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2010 | 9468 vizualizari
cosulete de champinion umplute cu brocoli-post

hmmmmmmmmmmmm......... incercati-le nu veti regreta

Ingrediente

  • 1 brocoli
  • ciuperci champinion 1 kg mai mari
  • maioneza de post(eu fac din faina cu apa,mustar si suc de lamaie)
  • sare
  • ardei rosu
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase se pot face un pilaf sau o tocanita)

Brocoli se fierbe(eu le fierb pe aburi) apoi se toaca si se amesteca cu maioneza de post si ceapa tocama marunt si putina sare

Se umplu ciupercile cu cate 2 lingurite de compozitie de brocoli sa fie cu burtica pline bine ,apoi se decoreaza

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "cosulete de champinion umplute cu brocoli-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Postat de diaconta

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici. Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare....

Citeste continuarea

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Postat de simona72

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma si se tin bine pe paletele mixerului, adaugam galbenusurile si uleiul in fir subtire in timp ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2010, 00:47
simo am facut asa o tura pe la retetele tale ,foarte bune trebuie sa mai scriu din ele ca le uit sau le pun la favorite

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking