Spirale cu chimen
Postat de Zamfira
Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul şi pudrăm cu puţină făină. Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul. Trecem o singură dată cu...
Citeste continuareaInitial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose, totul s-a transformat in niste cosulete cu de toate. Le-am umplut cam cu ce am avut eu prin frigider, dar se pot umple dupa gustul si imaginatia fiecaruia. Foarte bune si de efect au fost, pentru cei care le-au servit!
Ingrediente
Mod de preparareIntindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele de briose. Mie mi-au iesit 12 patrate. Asezam patratele in formele de briose adunandu-le mai mult catre interior, sa nu se reverse in timpul coacerii. Taiem ardeiul in bucati, la fel si sunca presata. Punem cate o lingura de urda in interiorul cosuletelor, apoi asezam aleatoriu, ardeiul si sunca presata. Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete. Deasupra asezam cate o rosie cherry. Punem cosuletele intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand se rumenesc bine cosuletele la exterior. Noi le-am servit atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra si ketchup, alaturi de o cana cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj, cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (49)
|
Postat de Zamfira
Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul şi pudrăm cu puţină făină. Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul. Trecem o singură dată cu...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie. Curatam usturoiul si il zrobim. Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul. Le frecam bine pana obtinem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|