Ingrediente
- un aluat de foietaj (o foaie)
- 1 piept de pui dezosat si fara piele
- 4 rondele de ananas din conserva
- cateva boabe de piper
- 1 frunza de dafin
- 5 castraveciori in otet
- 2 linguri de maioneza facuta in casa(un galbenus crud,unul fiert,ulei, un pic de sare si putina zeama de lamaie)
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare
Din aluatul de foietaj am decupat cu o ajutorul unei cesti mai multe cercuri pe care le-am pus in formele de briose.Le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au umflat exact ca niste briose.Dupa ce s-au racit le-am rupt in jumatate, pentru a putea fi umplute.
Punem pieptul de pui intr-o cratita cu apa rece la fiert. Adaugam si boabele de piper impreuna cu dafinul si lasam sa fiarba bine.Intre timp taiem in cubulete castravetii si rondelele de ananas si le punem la scurs intr-o strecuratoare.Dupa ce pieptul de pui este fiert, il taiem cubulete si amestecam totul intr-un bol.Punem si cele doua linguri de maioneza,potrivim de sare si piper, iar la final patrunjelul tocat marunt.Umplem cosurile cu salata rezultata, dupa care le mancam cu pofta :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu salata de pui si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|