Cotlet cu cașcaval și mere coapte

Postat de CulinaryRainbow in Porc
5 Apr 2015 | 2410 vizualizari
Cotlet cu cașcaval și mere coapte

Uneori am momente în care nu am răbdare să stau prea mult în bucătărie; cred că tuturor ni se întâmplă. Alteori, chiar vreau un preparat rapid, dar care să arate excelent! Ceea ce vă propun azi este o combinație inedită de gusturi dar și un preparat care va surprinde în mod plăcut până și cel mai pretențios invitat.

Ingrediente

  • 3 felii de cotlet de porc fără os
  • 150 g cașcaval
  • o linguriță tahni ( pastă de susan )
  • o lingură de apă
  • rozmarin proaspăt tocat
  • sare și piper după gust
  • trei mere
  • ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )

Mod de preparare

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.

Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ). Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele. Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cașcaval și mere coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Jambon de porc la cuptor

Postat de MotanLaOale

Jambon de porc la cuptor

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute. Se ia spuma formata. Se pune uleiul intr-o tava...

Citeste continuarea

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de eumimi

Rulada de porc cu ciuperci

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire. Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2015, 14:06
bun bun
la 05.04.2015, 14:14
Ce bine arata
la 05.04.2015, 14:24
la 05.04.2015, 14:36
Hai ca ma sacrific eu si te scap de cotlet...
la 05.04.2015, 15:18
bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking