Ingrediente
- 3 felii de cotlet de porc fără os
- 150 g cașcaval
- o linguriță tahni ( pastă de susan )
- o lingură de apă
- rozmarin proaspăt tocat
- sare și piper după gust
- trei mere
- ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )
Mod de preparare
Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.
Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ). Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele. Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cașcaval și mere coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|