Cotlet cu pesto si branza albastra

Postat de lili2010 in Porc
22 Feb 2011 | 4826 vizualizari
Cotlet cu pesto si branza albastra

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc
  • 2 lingurite de sos pesto
  • ceapa verde
  • ciuperci champignon
  • inimi de anghinare(de la borcan)
  • jumatate pahar de vin(eu am avut rosé)
  • branza albastra
  • sare,piper,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline.

Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs.

Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei.

Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat vinul.

Le-am dat la cuptor,acoperite cu capac.

Separat,am calit ceapa verde si ciupercile.

La final,am adaugat branza albastra taiata bucatele si am lasat sa se topeasca.

Cand cotletele sunt aproape facute,le scoatem din cuptor si adaugam langa ele inimile de anghinare prajite si pe fiecare cotlet adaugam sosul de branza.

Le mai lasam un sfert de ora la cuptor,sa se imprieteneasca aromele.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu pesto si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Proaspata de porc-reteta cu nr.1300

Postat de mihaelar63

Proaspata de porc-reteta cu nr.1300

Eu am ales bucati de carne mai macra , pentru mofturosi tinerei :d .Am mai pus si cateva bucati de grasime sa dau suculenta tocanei . Folositi o  cratita cu pereti grosi -Pe...

Citeste continuarea

Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

Postat de AdrianUdrea

Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri.  Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele. Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2011, 17:56
gustoase
la 22.02.2011, 18:33
mai...care e branza aceea albastra??? eu habar n-am....
la 22.02.2011, 18:55
bai nu sint fan brinza albastra dar cotletul i-mi place la nebunie
la 22.02.2011, 19:56
la 22.02.2011, 20:41
bun cotletul

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking