Ingrediente
- 2 cotlete de porc
- 2 lingurite de sos pesto
- ceapa verde
- ciuperci champignon
- inimi de anghinare(de la borcan)
- jumatate pahar de vin(eu am avut rosé)
- branza albastra
- sare,piper,
- ulei de masline
Mod de preparare
Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline.
Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs.
Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei.
Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat vinul.
Le-am dat la cuptor,acoperite cu capac.
Separat,am calit ceapa verde si ciupercile.
La final,am adaugat branza albastra taiata bucatele si am lasat sa se topeasca.
Cand cotletele sunt aproape facute,le scoatem din cuptor si adaugam langa ele inimile de anghinare prajite si pe fiecare cotlet adaugam sosul de branza.
Le mai lasam un sfert de ora la cuptor,sa se imprieteneasca aromele.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu pesto si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|