Ingrediente
- 400 gr spaghetti cu ou
- 500 gr carne tocata (de porc)
- o ceapa uscata
- un ardei gras rosu
- 100 = 150 ml suc de rosii
- un cub mic de unt
- condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc
Mod de preparare
Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.
Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.
Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.
Se servesc calde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|