"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

Postat de Dya in Porc
12 Iun 2014 | 5543 vizualizari
"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

Ingrediente

  • 400 gr spaghetti cu ou
  • 500 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • 100 = 150 ml suc de rosii
  • un cub mic de unt
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc

Mod de preparare

Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.

Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.

Se servesc calde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza cu sorici de porc

Postat de merisor67

Varza cu sorici de porc

In general nu pun apa la varza, dar de data aceasta a fost nevoie pentru ca varza pe care am cumparat-o din piata nu a lasat mai deloc zeama si incepuse sa se lipeasca. Deci, curatam varza de...

Citeste continuarea

Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi

Postat de mihaelar63

Reteta de cotlet de porc cu salvie, unt si cartofi

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si cateva fire de patrunjel verde. Cotletul de porc se feliaza in 3 bucati mai groase. Condimentati feliile de carne cu sare si chilli....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2014, 23:38
la 13.06.2014, 08:12
O bunatate
la 13.06.2014, 08:18
la 13.06.2014, 08:40
la 13.06.2014, 08:54

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking