Ingrediente
- cotlet de porc (cred ca a avut undeva la 500 g)
- 1 lingura miere
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita sare
- 1 lingura boabe de piper
- 1 lingura boabe coriandru
- 1 lingura coaja de lamaie uscata
Mod de preparare
Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.
Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.
Pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si coaja de lamaie uscata. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe si o punem in vasul aparatului de gatit Crock Pot.
Am pus capacul peste vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si am setat programul si timpul - programul High, timp de 7 ore.
Carnea a fost buuuna si frageda de n-am putut sa o feliez decat dupa ce s-a racit.
Pofta buna! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|