Ingrediente
- Cantitatile sun variabile cat sa incapa in Crock-Pot-ul 2.4 l ( din ala am eu)
- vinete
- ceapa
- morcovi
- cartofi
- varza alba
- ardei rosu
- rosii decojite taiate cubulete ( 1 conserva de 400 g )
- sare grunjoasa
- piper
- ulei de masline
- marar verde
Mod de preparare
Pentru inceput curatam legumele, le spalam si apoi le taiem. Ceapa o taiem solzisori, cartofii si vinetele cuburi mai mari, morcovul rondele, ardeiul rosu bucati mai mari, iar varza o tocam.
Intr-un castron asezam toate legumele, presaram sare, piper si stropim cu ulei de masline, apoi amestecam bine. Punem legumele in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, asezam capacul deasupra si setam aparatul la functia high.
Dupa aproape 2 ore, adaugam si rosiile, gustam si daca mai este nevoie, adaugam sare si piper, adaugam si un pic de apa, cat am clatit conserva unde au fost rosiile. Mai lasam cca. 20 min. La final adaugam marar. Poate sa fie o mancare de post sau o garnitura la friptura......
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume imprietenite la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|