Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

Postat de miha in Slow Cooker
3 Aug 2019 | 517 vizualizari
Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi. Astazi va aduc cea de-a doua reteta cu care particip la campania „Gateste sanatos cu slow cookerul Crock-Pot” . Detalii despre aparat, pret si cate stie sa faca gasiti AICI

Ingrediente

  • 1 bucata cotlet de porc
  • 2 linguri piper boabe mozaic
  • 1 lingura boabe mustar
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • 1 pahar de vin alb
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le.

Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente.

In vasul slow-cookerului Crock-Pot pune restul de ulei, paharul de vin si bucata de cotlet.

Pune capacul si seteaza aparatul, temperatura LOW, timp de gatire 6 ore.

La final slow-cookerul se opreste automat si trece pe programul de pastrare la cald.

Se serveste cald cu garnitura preferata.

Dupa racire carnea se poate felia foarte frumos si o vei putea folosi si la sandwich-uri, inlocuind cu succes mezelurile din comert 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Retete similare

Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot

   Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel,...

Citeste continuarea

Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de panacris

Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Pulpele de rață se curăță de eventualele pene sau fulgi și se asezonează de sare și piper, se ung cu ulei de măsline și sos de soia, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 03.08.2019, 20:58
E perfect!
la 03.08.2019, 21:30
Arată foarte bine...!
la 03.08.2019, 21:44
Mmmm
la 03.08.2019, 22:14
la 03.08.2019, 22:32

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking