Ingrediente
- o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,
- 5 felii cascaval
- 5 felii bacon
- 1 lingurita rasa de sare
- 1 lingurita rasa de piper macinat
- 1 lingurita rasa de boia de ardei
- 1 lingurita rasa de cimbru
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
Bucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza ( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.
Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.
Condimentele +uleiul se amesteca bine.
Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.
Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.
Prin mijlocul introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia baconul si cascavalul.
Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .
Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.
Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.
Se serveste cu garnitura si salata dorita.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bacon la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|