Ingrediente
- 8 bucati cotlet de porc
- 1 ceapa alba mare
- 1 lingura mustar
- 1 lingura ketchup
- 1/2 leg cu marar
- vegeta/piper
- apa
- ulei de masline
Mod de preparare
Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti).
Se pun bucatiile rumenite in Multicooker, punem apa cat sa acopere si ceapa tocata marunt,setam functia Boil pentru 40 minute.
Daca scade apa se mai adauga putin.
Intr-un castron amestecam mustarul cu ketchup si marar tocat marunt.
Il subtiem cu putina apa si turnam in vas peste carne.
Se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|