Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte

Postat de katty in Porc
3 Ian 2017 | 2854 vizualizari
Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte

Bunatati pentru colindatori

Ingrediente

  • 1 bucata cotlet fara os si grasime (1,5 kg)
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 250 ml cidru
  • boia iute
  • 2 foi de dafin
  • 6-8 mere acrisoare ptr garnitura

Mod de preparare

Masati carnea bine cu un amestec de sare, piper, boia iute si cimbru. Asezati bucata de carne intr-un vas. Puneti foile de dafin si turnati cidrul. Acoperiti vasul si lasati carnea la fragezit cateva ore sau de seara pana dimineata, la rece. Intoarceti din cand in cand bucata de carne pe ambele parti. Incingeti cuptorul la 190 de grade C si puneti vasul cu carnea. Lasati 15 minute, apoi reduceti caldura  si lasati carnea sa se gateasca incet, pentru aprox 90 de minute. La jumatatea timpului, intoarceti carnea pe partea cealalta. Cu 15 minute inainte, luati capacul si lasati carnea sa se rumeneasca. Asezati merele intr-o tava si puneti-le si pe ele la copt. Serviti carnea cu garnitura de mere coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Postat de Corina33

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Se spala varza din mai multe ape, se desprind frunzele de pe cotor si se curata de nervuri. Cele mai micute se taie fasii si se pun intr-o oala mare in care vom fierbe sarmalele. Sunca afumata se...

Citeste continuarea

Chiftele in crusta de susan

Postat de merisor67

Chiftele in crusta de susan

Curățăm legumele și le clătim cu apă rece. Tocăm carnea și presărăm peste ea: sare piper, boia de ardei, cimbru uscat și busuioc. Adăugăm ceapa tocată fin și usturoiul dat pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2017, 13:56
la 03.01.2017, 14:23
foarte gustos!
la 03.01.2017, 14:53
la 03.01.2017, 15:47
cred ca a fost foarte gustos
la 03.01.2017, 16:05
n-am incercat combinatia, dar cred ca mi-ar placea Oricum, arata foarte bine

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking