Ingrediente
- 4 felii cotlet de porc fara os
- 1 ou
- 4 linguri faina
- 8 linguri pesmet
- 1/2 legatura rozmarin proaspat
- 2 catei de usturoi
- 4-5 linguri de ulei
- sare, piper macinat
Mod de preparare
Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat.
Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie.
Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin.
Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5-7 minute pe fiecare parte.
Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se servesc alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pane cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|