Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

Postat de MVMih in Porc
8 Apr 2011 | 4938 vizualizari
Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

Ceva bun se face repejor dar trebuie sa aveti pepenasii de-a gata :)

Ingrediente

  • 2 cotletele de purcel (proaspete)
  • sare
  • piper in 3 culori 
  • ulei de masline
  • pepenasi murati in sare
  • morcovel murat
  • busuioc
  • cimbru

Mod de preparare

Cotletele de purcel proaspete, spalate un pic, batute usor cu ciocanelul de specialitate, date cu putina sare, speriate cu putin piper si cremuite bine cu condimentele si uleiul de masline.

Cam jumate de ora la rece si pe urma la sfarait pe gratar, cat sa fie cat de cat fragede sa nu para ca mancam coaja de copac. Pe urma fripturica lasata cam 7-8 min intr-un vas acoperit sa se odihneasca si sa isi lase si un strop de savoare.

Avand in vedere faptul ca este simplu si mi-a fost ceva fomica, la farfurie cu una din muraturile mele preferate....pepenasiiiiii.

Sper sa va placa.

Hai la masa!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Postat de merisor67

Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Spalam carnea, o taiem cubulete si o lasam la scurs, apoi o condimentam si o saram si o lasam la rece 30 de minute. Intr-un vas cu capac, punem uleiul la incins si adaugam carnea. O...

Citeste continuarea

Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

Postat de reisnaor_2006

Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

      Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2011, 21:41
As papa si eu un cotletel daca tot sunt prima
la 08.04.2011, 22:10
la 08.04.2011, 22:39
eu vreau pepenaaas
la 08.04.2011, 23:32
un deliciu,multumim!
la 09.04.2011, 00:26
Perfect

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking