Covridog

Postat de deyutzky in Mancaruri cu carne
24 Mar 2012 | 22643 vizualizari
Covridog

Am cautat reteta asta ceva timp si iata ca am gasit-o :D sursa este : barbatlacratita.blogspot.com...am mancat prima data in facultate, de la o simigerie, in pauzele lungi dintre seminarii si nu ma mai saturam de ei....sunt atat de buuuunniii, gustul e acelasi cu cei cumparati :D. Se fac repede, sunt foarte gustosi si pot fi un pachet ideal pt pauza de masa cand esti la munca....asadar, nu mai stati si va uitati, veniti de gustati!!:)))

Ingrediente

  • 5 cremwursti
  • 250-300 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 oua (1 pt aluat + 1 pt uns)

Mod de preparare

Dizolvam drojdia cu zaharul in 150 ml apa calduta.

Punem faina intr-un bol peste care adaugam drojdia dizolvata plus restul ingredientelor (uleiul, sarea, 1 ou) si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini. 

Lasam aluatul sa creasca la loc cald timp de aprox 30-40 de min.

Intre timp fierbem cremwurstii, iar dupa ce s-au racit le dam pielita jos.

Pe o planseta tapetata cu faina intindem o foaie din aluatul crescut si taiem fasii late de 2 degete. 

Fasiile de aluat le rulam pe cremwursti, iar dupa ce am terminat de imbracat toti cremwurstii ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul ramas si ungem cremwurstii din tava.

Dam tava la cuptor pt aprox 25-30 min pana se rumenesc.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Covridog

Postat de lucy2002

Covridog

Din ingredientele de mai sus se face un aluat. Se cerne faina intr-un bol, drojdia se amesteca cu zaharul. Dupa ce a devenit lichida drojdia, o amestecam cu laptele caldut si incepem sa...

Citeste continuarea

Covridog cu cascaval

Postat de gurita_ta2005

Covridog cu cascaval

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte. Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2012, 01:02
like
la 24.03.2012, 01:08
multumesc
la 24.03.2012, 02:19
ce bun
la 24.03.2012, 09:58
Multumesc ptr reteta ! F bun !
la 24.03.2012, 10:28
o idee buna

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking