la 18.03.2017, 21:03 Sunt buni oricand si la orice ora!
la 18.03.2017, 21:05 Sunt foarte buni!
la 18.03.2017, 21:30 Foarte buni! Am si eu o forma in genul asta, dar ies cam subtiri covrigeii si am renuntat sa o mai folosesc pt ca mi-ar lua o vesnicie sa ii fac
la 18.03.2017, 21:30 buni buni
la 18.03.2017, 21:36 Ies subtiri doar daca intinzi prea mult aluatul . La final chiar ma saturasem sa fac si am lasat aluatul de cca 1 cm. Vreau sa zic ca mi-au crescut la copt precum saratelele, in straturi . Chiar ma gandeam la pogacelele Cristinei ))
la 18.03.2017, 21:48
la 18.03.2017, 21:56 Super buni!
la 18.03.2017, 21:59 Va multumesc!
la 19.03.2017, 06:24 Cum sunt covrigeii a doua zi? Nu se intaresc? Arata foarte bine!
la 19.03.2017, 08:23 Claudia, acum am gustat unul. Sunt crocanti, dar se sparg destul de usor, nu-ti rupi dintii. Imi plac, sunt mai buni decat cei de Buzau
la 19.03.2017, 08:45
la 19.03.2017, 10:36 Super arată! Și cred ca-s delicioși!