Covrigei crocanti de post

Postat de Ina in Mancaruri de post
18 Mar 2017 | 11834 vizualizari

Reteta am preluat-o de la Gina Bradea. Covrigeii sunt crocanti, dar totodata si fragezi.    "retete de post economice"

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.03.2017, 20:59
Rontai si eu
la 18.03.2017, 21:00
Te rog
la 18.03.2017, 21:03
Sunt buni oricand si la orice ora!
la 18.03.2017, 21:05
Sunt foarte buni!
la 18.03.2017, 21:30
Foarte buni! Am si eu o forma in genul asta, dar ies cam subtiri covrigeii si am renuntat sa o mai folosesc pt ca mi-ar lua o vesnicie sa ii fac
la 18.03.2017, 21:30
buni buni
la 18.03.2017, 21:36
Ies subtiri doar daca intinzi prea mult aluatul . La final chiar ma saturasem sa fac si am lasat aluatul de cca 1 cm. Vreau sa zic ca mi-au crescut la copt precum saratelele, in straturi . Chiar ma gandeam la pogacelele Cristinei ))
la 18.03.2017, 21:48
la 18.03.2017, 21:56
Super buni!
la 18.03.2017, 21:59
Va multumesc!
la 19.03.2017, 06:24
Cum sunt covrigeii a doua zi? Nu se intaresc? Arata foarte bine!
la 19.03.2017, 08:23
Claudia, acum am gustat unul. Sunt crocanti, dar se sparg destul de usor, nu-ti rupi dintii. Imi plac, sunt mai buni decat cei de Buzau
la 19.03.2017, 08:45
la 19.03.2017, 10:36
Super arată! Și cred ca-s delicioși!
la 19.03.2017, 11:04
Buni!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking