Cozonac cu nucă şi scorţişoară

Postat de diaconta in Dulciuri
14 Apr 2013 | 5820 vizualizari

Ar fi trebuit să-i spun „Pull apart bread”,dar iar veneau cârcotaşii să întrebe daca am uitat limba română.Chiar şi traducerea sună ciudat „trage afară”.adică e un cozonac care nu trebuie feliat fiind alcătuit din felii suprapuse care se pot desprinde foarte uşor.Crocant la exterior si pufos în interior.Acum că ne-am lămurit cum stă treaba cu mâncatul să vă spun şi cum să procedaţi dacă decideţi să-l preparaţi. Cel mai frumos e că toată casa miroase a scorţişoară când este la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (50)

la 14.04.2013, 11:32
Ce frumos arata!
la 14.04.2013, 11:41
ce frumos este rumenit, as manca si eu o bucatica!
la 14.04.2013, 11:42
superb arata
la 14.04.2013, 11:59
uf ce mult imi place Arata minunat!
la 14.04.2013, 12:02
tare frumos arata, musai sa-l fac si eu
la 14.04.2013, 12:03
Superb!
la 14.04.2013, 12:05
la 14.04.2013, 12:05
Multumesc fetelor vi-l recomand cu drag
la 14.04.2013, 12:06
ce frumos e!
la 14.04.2013, 12:06
superb
la 14.04.2013, 12:15
Nu are cum sa nu fie bun...interesant cum l-ai pregatit!!!
la 14.04.2013, 12:48
bun bun
la 14.04.2013, 12:52
la favorite!!!!!
la 14.04.2013, 13:12
Super aromat
la 14.04.2013, 13:18
Deci poate sa fie si pe post de deodorant de camera cu miros de scortisoara....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking