Cozonac cu nucă şi scorţişoară
Postat de diaconta in Dulciuri 14 Apr 2013 | 5464 vizualizari
Ar fi trebuit să-i spun „Pull apart bread”,dar iar veneau cârcotaşii să întrebe daca am uitat limba română.Chiar şi traducerea sună ciudat „trage afară”.adică e un cozonac care nu trebuie feliat fiind alcătuit din felii suprapuse care se pot desprinde foarte uşor.Crocant la exterior si pufos în interior.Acum că ne-am lămurit cum stă treaba cu mâncatul să vă spun şi cum să procedaţi dacă decideţi să-l preparaţi.
Cel mai frumos e că toată casa miroase a scorţişoară când este la cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (50)
la 14.04.2013, 13:19
Cleme
ne dam si pe corp cu el
la 14.04.2013, 13:21
Sa devenim lipiciosi si cand ne cuplam,nici naiba nu ne mai dezlipeste...
la 14.04.2013, 13:22
Cleme,daaaaa si asa suntem fermecatori,d-apoi dupa ce avem si niste ...lipici
)))))))
la 14.04.2013, 13:26
ce pofta ne faci...
la 14.04.2013, 13:54
Liliana
bine ca nu-i Padre pe site ca era mancat demult
))))))
la 14.04.2013, 14:08
Minunat
la 14.04.2013, 14:37
Uuuuuuuuuuuuuuuuu , mi-e poftaaaaaaa
la 14.04.2013, 14:44
Ar fi trebuit să-i spun „Pull apart bread”,dar iar veneau cârcotaşii să întrebe daca am uitat limba română.
si inca ai fi scapat ieftin...
))))))
arata grozav!
la 14.04.2013, 14:44
cleme
)))))))))))))
la 14.04.2013, 14:56
Diana
cam dulce pentru tine
doar daca modifici cate ceva
la 14.04.2013, 14:57
foarte bine arata!
la 14.04.2013, 14:59
gaby_d
14.04.2013, 14:44
Ar fi trebuit să-i spun „Pull apart bread”,dar iar veneau cârcotaşii să întrebe daca am uitat limba română.
si inca ai fi scapat ieftin.
Cunooosc,ca am cam invatat io cu cine am de-a face pe-aici
)))))))))
Singurul defect e ca e cam lipicios,mai intai se tot lipeste de mana,apoi se lipeste pe solduri,
dar na,nici o reteta nu-i perfecta
la 14.04.2013, 16:33
Delicios de lipicios!
COMENTEAZA