Cozonac de carne

Postat de mihaelar63 in Vita
4 Mai 2020 | 3399 vizualizari
Cozonac de carne

  Incerc sa pregatesc preparate in casa , mai sanatoase care pot substitui mezelurile de cumparat .Acest cozonac de carne poate fi serviit cald cu garnitura si salata dar poate fi folosit si la sandvici pentru mic dejun sau pachetel [la scoala sau serviciu ] .Am preparat acest cozonac de carne pe baza experientei anterioare .

Ingrediente

  • 1 kg carne vitel-crescut in gospodarie
  • 1 lingura rasa rozmarin tocat
  • 1 lingurita salvie uscat maruntita
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 fire cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 oua
  • 2 felii paine [150 gr]
  • 2 linguri cu varf patrunjel verde tocat
  • 2 linguri ketchup
  • 6 linguri lapte
  • 6 linguri ulei masline
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de vitel se toaca mai marunt .
  2. La fel tocati ceaopa verde si usturoiul verde .
  3. Painea se  marunteste rapid tot cu tocatorul si se inmoaie in lapte .
  4. Amestecati carnea si legumele tocate cu paine condimente , sare si piper .
  5. Pentru ca mi-a parut palid :d am mai pus in ultimul moment si ardei kapia rosu taiat bucatele si patrunjel tocat  .
  6. La fel am mai pus ulei pe baza ca , carnea de vitel este macra , prea slaba .
  7.  Se tapeteaza o forma de cozonac cu hartie de copt si se unge cu ulei.
  8. Distribuiti amestecul de carne in tava de cozonac si tasati usor carnea .
  9. Ungeti carnea cu Ketchup  pe deasupra , cu ajutorul unei pensule .
  10. Folosind ketchup-ul  veti obtine un aspect frumos de glazurat .
  11. Se da tava la cuptor timp de o ora la 200 grade .
  12. Lasati cozonacul sa se raceasca si il taiati .

  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cozonac de carne

Postat de oanapl

Cozonac de carne

Tapetezi o tava de cozonac cu hartie de copt in asa fel incat hartia sa ramana si pe dinafara. O ungi cu ulei. Cele 600 g de piept de pui le tai pe lung, in fasii cat mai mari si le bat cu un...

Citeste continuarea

"Cozonac" de carne

Postat de mihaelar63

"Cozonac" de carne

Morcovii , telina , ardeiul si ceapa  se taie  cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia .  Se uda o foie de copt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2020, 20:48
la 04.05.2020, 21:08
Bun, bun! Acasă la mama, mereu mâncam, mai ales la masa de duminică, cu piure din cartofi și salată de sezon!
la 04.05.2020, 21:15
Este o reteta care imi place mult! Atat de gustos, satios si inlocuieste cu brio preparatele din comert!
la 04.05.2020, 21:34
Delicios!
la 04.05.2020, 21:38

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking