Ingrediente
- 600 gr carne tocata vita+ porc
- 100 gr masline
- 150 gr carnaciori semi-afumati
- 150 gr morcovi
- 150 gr mini-mozzarella
- 1/2 ardei rosu
- 1 tija telina apio
- 1 ceapa mica
- 2 oua
- 2 linguri pesmet
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare
Morcovii , telina , ardeiul si ceapa se taie cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia .
Se uda o foie de copt si cu ajutorul ei se formeaza un sul de carne tocata care se transfera cu tot cu hartie intr-o tava de cozonac .
Se coace la cuptor 30-40 minute pana incepe sa se rumeneasca si este ferm la apasare .
Se taie dupa racire .
Serviti cu garnitura preferata ca fel principal , cu verdeturi ca aperitiv .
Daca ti-a placut reteta noastra ""Cozonac" de carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|