"Cozonac" de carne

Postat de mihaelar63 in Mezel de casa
11 Dec 2014 | 11851 vizualizari
"Cozonac" de carne

Am avut ramasa o mana buna de carne tocata de la prepararea unei ciorbe de perisoare . Decat sa o congelez am ales sa prepar un cozonac de carne .

Ingrediente

  • 600 gr carne tocata vita+ porc
  • 100 gr masline
  • 150 gr carnaciori semi-afumati
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr mini-mozzarella
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 tija telina apio
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Morcovii , telina , ardeiul si ceapa  se taie  cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia . 

Se uda o foie de copt si cu ajutorul ei se formeaza un sul de carne tocata care se transfera cu tot cu hartie intr-o tava de cozonac .

Se coace la cuptor  30-40 minute pana incepe sa se rumeneasca si este ferm la apasare .

Se taie dupa racire .

Serviti cu garnitura preferata ca fel principal , cu verdeturi ca aperitiv .

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cozonac" de carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cozonac de carne

Postat de mihaelar63

Cozonac de carne

 Carnea de vitel se toaca mai marunt . La fel tocati ceaopa verde si usturoiul verde . Painea se  marunteste rapid tot cu tocatorul si se inmoaie in lapte . Amestecati carnea...

Citeste continuarea

Cozonac de carne

Postat de oanapl

Cozonac de carne

Tapetezi o tava de cozonac cu hartie de copt in asa fel incat hartia sa ramana si pe dinafara. O ungi cu ulei. Cele 600 g de piept de pui le tai pe lung, in fasii cat mai mari si le bat cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 06:28
wow , cum arata!
la 11.12.2014, 07:21
like
la 11.12.2014, 08:02
delicios
la 11.12.2014, 08:36
la 11.12.2014, 09:13

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking