Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2019 | 3039 vizualizari
Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

 Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza , buna !!!  Toata lumea a preparat mamliga in diverse forme si chipuri . Eu de ce sa nu o gratinez in forma de cozonac ? Nu vin eu cu inovatii extreme ca trufe nu-mi cresc in gradina . Dar sa vedeti ce gazda mare is , am folosit ce  bucatele de branza imi erau disponibile !!!

Ingrediente

  • 500 gr faina malai grisat
  • 200 gr slaninuta afumata -productie proprie
  • 100 gr branza cheddar
  • 100 gr cas afumat
  • 100 gr branza vaci proaspata
  • 100 gr mozzarela bilute
  • 1 lingura de untura proaspata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat .
  2. Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul .
  3. Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'
  4. Rumeniti slaninuta afumata in untura proaspata de porc .
  5. Eu tocmai facem niste jumari .
  6. Opriti focul si aruncati peste slaninuta  jumatate  din ceapa verde taiata rondele .
  7. Aveti grija , ceapa verde se arde usor . Trebuie doar sa imprumute gustul  unturii topite .
  8. Branzeturile se taie bucatele aleatoriu .
  9. Asezati intr-o forma de cozonac [teflonata ] putina untura pe fund , feliute de slaninuta si bucati de branza.
  10. Continuati cu mamaliguta . INtindeti mamaliga mai usor cu ajutorul unei linguri de untura calde .
  11. Distribuiti mamaliga,slaninuta  si branza in straturi.
  12. Presarati intre straturi ceapa verde taiata rondele .
  13. Dati cozonacul de mamaliga la cuptor pentru gratinare 20 minute .
  14. Se rastoarna mamaliguta pe un platou si se decoreaza cu branza de vaci ceapa verde .
  15. Serviti ,, cozonacul "' de mamaliga fierbinte , alaturi de muraturile preferate .

                             Sa  aveti pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de Caty

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem...

Citeste continuarea

Friganele

Postat de AdrianUdrea

Friganele

Se bat ouale cu un praf de sare si condimentele. Se adauga mustarul si se omogenizeaza. Se aseaza cate doua felii de cascaval intre doua felii de paine formandu-se niste sandwich-uri simple....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2019, 20:25
Nu puteai sa pui 5 feluri de branza, ca sigur mergea si niste parmezan..
la 25.11.2019, 20:33
Nu am vrut sa par prea fandosita dar niste gorgonzola , tot gaseam eu
la 25.11.2019, 20:38
Fandosita e de la 6 in sus....
la 25.11.2019, 20:52
la 25.11.2019, 20:58
Și mie mi se pare o bunătate, mămăliguța cu brânză...!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking