Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2019 | 3060 vizualizari
Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

 Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza , buna !!!  Toata lumea a preparat mamliga in diverse forme si chipuri . Eu de ce sa nu o gratinez in forma de cozonac ? Nu vin eu cu inovatii extreme ca trufe nu-mi cresc in gradina . Dar sa vedeti ce gazda mare is , am folosit ce  bucatele de branza imi erau disponibile !!!

Ingrediente

  • 500 gr faina malai grisat
  • 200 gr slaninuta afumata -productie proprie
  • 100 gr branza cheddar
  • 100 gr cas afumat
  • 100 gr branza vaci proaspata
  • 100 gr mozzarela bilute
  • 1 lingura de untura proaspata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat .
  2. Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul .
  3. Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'
  4. Rumeniti slaninuta afumata in untura proaspata de porc .
  5. Eu tocmai facem niste jumari .
  6. Opriti focul si aruncati peste slaninuta  jumatate  din ceapa verde taiata rondele .
  7. Aveti grija , ceapa verde se arde usor . Trebuie doar sa imprumute gustul  unturii topite .
  8. Branzeturile se taie bucatele aleatoriu .
  9. Asezati intr-o forma de cozonac [teflonata ] putina untura pe fund , feliute de slaninuta si bucati de branza.
  10. Continuati cu mamaliguta . INtindeti mamaliga mai usor cu ajutorul unei linguri de untura calde .
  11. Distribuiti mamaliga,slaninuta  si branza in straturi.
  12. Presarati intre straturi ceapa verde taiata rondele .
  13. Dati cozonacul de mamaliga la cuptor pentru gratinare 20 minute .
  14. Se rastoarna mamaliguta pe un platou si se decoreaza cu branza de vaci ceapa verde .
  15. Serviti ,, cozonacul "' de mamaliga fierbinte , alaturi de muraturile preferate .

                             Sa  aveti pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Postat de simona72

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Pentru aluat: eu am folosit un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Mie mi se pare modul cel mai simplu si mai usor pentru a face un pâteu briseé, chiar daca pentru unii pare...

Citeste continuarea

Placintele cu ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul, punem apa putin cate putin si framantam. Cand aluatul devine omogen si elastic, incorporam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2019, 20:25
Nu puteai sa pui 5 feluri de branza, ca sigur mergea si niste parmezan..
la 25.11.2019, 20:33
Nu am vrut sa par prea fandosita dar niste gorgonzola , tot gaseam eu
la 25.11.2019, 20:38
Fandosita e de la 6 in sus....
la 25.11.2019, 20:52
la 25.11.2019, 20:58
Și mie mi se pare o bunătate, mămăliguța cu brânză...!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking