Craciun Fericit tuturor bucatarasilor!!

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
4 Oct 2009 | 13749 vizualizari
Craciun Fericit tuturor bucatarasilor!!

Bunatati la masa de Craciun Ingrediente - citeva milioane de lei. Timp petrecut in bucatarie - muuuulte ore. Bucuria papilelor gustative in ziua de Craciun - de nepretuit Si-acum, darul!

Ingrediente

Mod de preparare

OK, OK, bradul e gata aranjat, coarnele-s la locul lor, sa vina al batrin cu cadourile! Mama a gatit o gramada, dar noi vrem doar jucarii si dulciuri, da? Semnat: Stefan si Vlad :))- poza 2

La ataaaaaac! Dati, dom’le, doar cite-o portie, sa ajunga la toata lumea! :))- poza 3

4. Platou rece: toba de casa, lebar, caltabos, sorici, masline, rosii. Alo, alo! Nu va mai lingeti pe degete!

5. Salata de boeuf. Jos de pe cintar, ca-l dati peste cap!

6. Arici fitos. Adica, pepene cu diverse. Adica, v-am dat pe spate. Revenim: frigarui cu brinza/rosii cherry/masline si cascaval/struguri/pepene galben/rosii cherry.

7 si 8 .Sa ne dregem un pic, da? Cioba de perisoare cu ciolan de porc si zeama de varza. Asta-i buna si dupa betie :D

PS. Ciorba a fost atit de buna incit am uitat sa facem poze la sarmale :))

9 si 10. La o parte! A venit friptura! Costite impanate si cirnati de casa. Luati cu masura, sa nu deranjam medicii de Sarbatori!

11 Final en-fanfare: prajitura Alba ca Zapada cu crema de lamiie, Tiramisu si cozonac. Cind se deschid magazinele? Avem nevoie de haine ceva mai incapatoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Craciun Fericit tuturor bucatarasilor!!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Postat de Ina

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Dovleceii se curata de coaja , se dau pe razatoarea mare , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se amesteca  ouale cu un praf de...

Citeste continuarea

Trigoane cu branza sarata

Postat de momo121

Trigoane cu branza sarata

Drojdia o dizolvam impreuna cu lingurita de zahar si oul, amestecam bine pana obtinem o pasta moale! Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2009, 22:53
Ce frumos!
si ce copii frumosi...
Pt ceicare suntem plecati de multi ani din tara o mare mare placere si bucurie sa vedem asa poze .
la 04.10.2009, 23:10
Deja ne pregatim de Craciun?
la 04.10.2009, 23:15
Oana si-a adus aminte de articolul asta de pe vechiul blog
la 05.10.2009, 00:04
Mi-am adus aminte ca uitasem sa scriu un articol vechi...e de la Craciunul trecut Oricum, ma bucur enorm ca v-a placut
la 05.10.2009, 00:06
Ma gandeam eu ca te-au lovit nostalgiile.

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking