Crap in pesmet a la italiano

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
20 Mai 2012 | 5568 vizualizari
Crap in pesmet a la italiano

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

Ingrediente

  • 1 crap oglinda [2 kg]
  • 500 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 100 ml ulei
  • putin usturoi verde
  • putin patrunjel verde
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • 2 lamai

Mod de preparare

Curatati , spalati ,portionati, sarati  crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie.

Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati la pesmet si putin ulei pana arata ca un nisip umed

Treceti bucatile de peste prin faina alba , ou batut cu sare si lapte , iar la sfarsit prin  amestecul cu pesmet .

Prajiti in ulei incins si scoateti crapul pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti cu lamaie , masline , etc .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in pesmet a la italiano" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plachie de crap

Postat de katty

Plachie de crap

Portionam pestele, il spalam bine, il scurgem si il dam cu sare. Tocam ceapa, ardeiul gras si usturoiul fin. In uleiul incins punem ceapa si putina sare si o lasam la foc mic pana se...

Citeste continuarea

Plachie de crap

Postat de vasimur

Plachie de crap

Pas 1. Curățăm peștele de solzi, îl eviscerăm (scoatem intestinele, branhiile și osul amar de la baza capului, cu un cuțit ascuțit), îl spălăm foarte bine și-l marinăm,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2012, 00:05
gustos!trebuie incercat
la 21.05.2012, 06:26
Mi-era dor de retetele tale cu peste
la 21.05.2012, 07:51
Bun crapul asta oglinda!
la 21.05.2012, 08:17
la 21.05.2012, 08:22
tare bun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking