Crap prajit cu sos de usturoi verde

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
11 Iul 2015 | 2500 vizualizari

Nu o spun prima data: cu materie prima de calitate si proaspata succesul preparatului este garantat[ nu este nevoie de preparare complicata cu artificii care sa influenteze gustul deosebit ]. Ce pot sa spun ca aproape m-am certat cu sotul de ce mi-a adus acasa asa crap cu carne rosie, plina de sange. Am mai invatat ceva: culoarea aceia vie denota ca pestele este foarte proaspat si pescuit din apa curgatoare rece, de munte. Mare diferenta fata de un crap de balta, de crescatorie. Dupa ce am mancat mi-am schimbat radical atitudinea nu am mai contenit cu laudele. As manca iar- si iar asemenea delicatesa.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 11.07.2015, 21:30
Iar ai facut bun!
la 11.07.2015, 22:24
De pe Mures, Mirela . De pe Mures
la 12.07.2015, 07:34
Foarte bun!
la 12.07.2015, 13:47
Pe placul meu!
la 15.07.2015, 13:48
E si pe placul meu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking