Crap prajit cu sos de usturoi verde
Postat de mihaelar63 in Crap / Caras 11 Iul 2015 | 2531 vizualizari
Nu o spun prima data: cu materie prima de calitate si proaspata succesul preparatului este garantat[ nu este nevoie de preparare complicata cu artificii care sa influenteze gustul deosebit ]. Ce pot sa spun ca aproape m-am certat cu sotul de ce mi-a adus acasa asa crap cu carne rosie, plina de sange. Am mai invatat ceva: culoarea aceia vie denota ca pestele este foarte proaspat si pescuit din apa curgatoare rece, de munte. Mare diferenta fata de un crap de balta, de crescatorie. Dupa ce am mancat mi-am schimbat radical atitudinea nu am mai contenit cu laudele. As manca iar- si iar asemenea delicatesa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 11.07.2015, 10:56
Ce bunătate!
la 11.07.2015, 11:05
Saracul Denes mereu il certi !!!
Buna mancarica !!!
la 11.07.2015, 11:06
Cu mana pe corazon, zic ca este cel mai cel crap ce l-am mancat vreodata )
la 11.07.2015, 11:07
Numai eu am mancat la Valcele asa bunatate dar a si costat !!!
la 11.07.2015, 11:07
Trebuie din cand in cand sa nu-si ia nasul la purtare .Oricum personalitatea lui este tumultoasa . Stii tu Delia ce inseamna o Fecioara adevarata )
la 11.07.2015, 11:08
bun bun
la 11.07.2015, 11:08
Cel de la Valcele sa se ascunda de asta )
la 11.07.2015, 11:10
Cunosc draga mea , am si eu o fecioara in casa si nu tre sa-mi spui ca stiu cum este , dar uite ca nu slabim !!!
la 11.07.2015, 11:12
Ma duc sa gatesc ca e pe aproape !!!
la 11.07.2015, 11:36
o bunatate
la 11.07.2015, 16:43
delicios
la 11.07.2015, 18:13
Bun!!
la 11.07.2015, 19:01
Ce prezentare frumoasa
la 11.07.2015, 20:51
Ce bunatate aici!
COMENTEAZA