Crap prajit, marinat in lapte

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
20 Sep 2021 | 2975 vizualizari
Crap prajit, marinat in lapte

 Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.

Ingrediente

  • 1 kg bucati de crap proaspat
  • 500 ml lapte
  • 1 lingura de Rose Harisa -pasta orientala de ardei picanti cu mirodenii , usturoi si petale de trandafir
  • sare
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • cartofi

Mod de preparare

  1. Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte.
  2. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte.
  3. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de excesul de umiditate.
  4. Condimentati pestele cu Rose Harissa. Este un condiment complex, arabesc care se potriveste foarte bine cu pestele .
  5. Am infierbantat uleiul si am prajit in el cartofii.
  6. Imediat am continuat cu pestele in acelasi vas cu ulei incins.
  7. Se dau bucatile de crap prin faina alba. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins.
  8. Prajiti pe ambele parti pana obtineti o frumoasa culoare aurie.
  9. Noi am servit crapul prajit impreuna cu cartofi prajiti cat a fost cald.
  10. Alaturi puneti salata preferata de cruditati.
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit, marinat in lapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Postat de mirela0911

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune...

Citeste continuarea

Crap cu za 'atar - la cuptor

Postat de mihaelar63

Crap cu za 'atar - la cuptor

Pestele se curata si se spala . Lasati pestele sa se zvante sau daca va grabiti tamponati excesul de umiditate cu un prosop de hartie . Curatati si spalati legumele ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2021, 18:51
Asta a crapat inecat in lapte
la 20.09.2021, 18:53
Foarte gustos!
la 20.09.2021, 19:33
Ce idee faină!
la 20.09.2021, 20:04
la 20.09.2021, 20:10

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking