Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
11 Ian 2021 | 2510 vizualizari
Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

 Nu am descoperit eu America. Poate voi stiti de trucul acesta. Eu l-am descoperit singura. Sa pun in uleiul de prajit pestele, putin usturoi si o crenguta de cimbru  verde.

Ingrediente

  • 2 buc crap proaspat - 800 gr
  • 200 gr faina malai
  • 200 ml ulei floarea soarelui
  • 2 crengute cimbru verde
  • 3 catei usturoi
  • piper negru macinat
  • sare
  • Salata preferata

Mod de preparare

  1. Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge .
  2. Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ].
  3. Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .
  4. Condimentati pestele cu sare si piper .
  5. Puneti uleiul la incins . In ulei se pune usturoiul in catei intytregi si cimbrul verde .
  6. Se da crapul prin faina de malai si se prajeste in uleiul incins .
  7. Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .
  8. Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .
  9. Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces .
  10.  Serviti crapul in malai alaturi de salata preferata .
  11. Noi am avut salata de verdeturi , castraveti si ridichi .
  12.  Sa nu aruncati cimbrul prajit .Cimbrul verde prajit a avut un gust crocant si delicios .
  13.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Crap prajit, marinat in lapte

Postat de mihaelar63

Crap prajit, marinat in lapte

Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de...

Citeste continuarea

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Postat de Ina

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Pestele se curata si se taie in felii de cca. 4 cm. latime. Presaram sare peste bucatile de peste si lasam deoparte. Curatam arpagicul si-l inabusim in unt / ulei , pana se rumeneste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2021, 19:35
Din asta nu refuz
la 11.01.2021, 19:37
Prima venita -prima servita
la 11.01.2021, 19:49
la 11.01.2021, 20:10
Sper ca a mai ramas si pentru ceilalti!
la 11.01.2021, 20:17
yammy

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking