Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
11 Ian 2021 | 402 vizualizari
Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

 Nu am descoperit eu America. Poate voi stiti de trucul acesta. Eu l-am descoperit singura. Sa pun in uleiul de prajit pestele, putin usturoi si o crenguta de cimbru  verde.

Ingrediente

  • 2 buc crap proaspat - 800 gr
  • 200 gr faina malai
  • 200 ml ulei floarea soarelui
  • 2 crengute cimbru verde
  • 3 catei usturoi
  • piper negru macinat
  • sare
  • Salata preferata

Mod de preparare

  1. Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge .
  2. Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ].
  3. Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .
  4. Condimentati pestele cu sare si piper .
  5. Puneti uleiul la incins . In ulei se pune usturoiul in catei intytregi si cimbrul verde .
  6. Se da crapul prin faina de malai si se prajeste in uleiul incins .
  7. Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .
  8. Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .
  9. Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces .
  10.  Serviti crapul in malai alaturi de salata preferata .
  11. Noi am avut salata de verdeturi , castraveti si ridichi .
  12.  Sa nu aruncati cimbrul prajit .Cimbrul verde prajit a avut un gust crocant si delicios .
  13.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Retete similare

Saramura de crap / caras

Postat de Mokuska

Saramura de crap / caras

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim....

Citeste continuarea

Salata de icre de crap

Postat de mirela0911

Salata de icre de crap

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 11.01.2021, 19:35
Din asta nu refuz
la 11.01.2021, 19:37
Prima venita -prima servita
la 11.01.2021, 19:49
la 11.01.2021, 20:10
Sper ca a mai ramas si pentru ceilalti!
la 11.01.2021, 20:17
yammy

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking